Opleiding

Fontys

HBO-ICT, Eindhoven
Feb 2017 - Jul 2022

Werk

Stichting ElaadNL

Junior Software Consultant
Sinds Nov 2022

Bij ElaadNL werk ik in het innovatielab aan de energiesystemen van de toekomst. Samen met netbeheerders en fabrikanten van laadpalen en witgoed werken we aan systemen en protocollen die energie opwekken, opslaan en verbruiken wanneer dat kan of nodig is. Slim laden, netcongestie voorkomen en de energiepieken uitspreiden komen hier aan te pas.

Python S2 (EN 50491-12-2)

Infiniot

Junior Software Consultant
Sinds Sept 2022

Infiniot werkt aan oplossingen voor laadpaal- en netbeheerders met een focus op IOT. De capaciteitsproblemen op de energienetten - bekend van het nieuws - zijn moeilijk op te lossen door nieuwe kabels te trekken door langzame vergunningstrajecten en werkzaamheden. Het optimaal benutten van de beschikbare capaciteit is dus een belangrijke stap om het net op korte termijn te ontlasten en voor iedereen beschikbaar te houden. Daarnaast moeten vraag en aanbod op het Europese energienet constant in balans zijn. Als software consultant werk ik voor verschillende netbeheerders aan deze oplossingen.

Python

CM.com

Stagiair software engineer
Feb 2022 - Jul 2022

Ik heb gewerkt aan een data pipeline die bedoeld is om data van allerlei verschillende teams en applicaties binnen het bedrijf op een centrale plaats in een geschikt formaat te krijgen voor real-time Business Intelligence analyse. Bronnen waren o.a. verschillende interne database-systemen en API's, maar ook externe applicaties als LinkedIn, Google analytics en Microsoft Bing. Het doel was om gemakkelijk real-time inzichten te kunnen maken met PowerBI.

C# SQL Server

Duodeka

Stagiair software engineer
Aug 2019 - Jan 2020

Ik heb gewerkt aan Flystart, een project dat op basis van in JSON gedefinieerde data modellen een functionele boilerplate genereerde met Laravel, GraphQL en React. Deze code generation tool heb ik getest door de HR-applicatie van Duodeka na te bouwen, en te onderzoeken welke meerwaarde de tool voor het bedrijf kan hebben. Inmiddels wordt het door Duodeka gebruikt en verkocht.

React GraphQL Laravel

Aeret

Full stack PHP developer
Nov 2018 - Aug 2022

Bij Aeret bouwde ik aan een digitaal logboek voor drones. Klanten als Rijkswaterstaat, ILT en NVWA doen hiermee de wettelijk verplichte vluchtregistratie, maar krijgen ook een overzicht van de weersituatie, onderhoud, vluchtplannen en projecten.

Lees meer >>

CakePHP MySQL

Zweefvliegclub Eindhovense Studenten

Full stack PHP developer
Sinds Nov 2017

Bij de ZES werk ik in een commissie aan het onderhoud en de uitbreiding van het intranet en ledensysteem. Hierin worden vliegdagen en evenementen georganiseerd, houden we de vluchten van iedereen bij, delen we belangrijke informatie en documenten, houden instructeurs een dagboek bij over leerlingen, en nog veel meer. Twee externe applicaties die we gebruiken zijn de zelfgebouwde bar-app en startlijst-app.

CakePHP Angular

Omroep Veldhoven

Cameraman / productie
Jan 2015 - Mrt 2018

Als vrijwilliger vergaderde ik over de inhoud van programma’s, communiceerde ik met woordvoerders/organisatoren, ging ik het veld in voor opnames en monteerde ik beelden. Daarnaast heb ik mogelijkheden voor modernisering en livestreaming onderzocht.

Samen met Bart Lijdsman heb ik gewerkt aan een nieuwe website voor de omroep, waar redactieleden zonder veel technische kennis makkelijk nieuwsberichten op konden plaatsen.

WordPress Adobe Premiére Adobe After Effects

Vissers' Kerstlichtshow

Webmaster
Nov 2010 - Jan 2019

Met dit project is mijn carière en interesse als software engineer begonnen. Mijn achterbuurman organiseerde jaarlijks een lichtspektakel op muziek waar uiteindelijk 5000 bezoekers op af kwamen. De blogspot over zijn 'uit de hand gelopen hobby' voldeed al snel niet meer en vroeg om een echte website.

Dankzij dit project heb ik jaren de tijd gehad om te experimenteren en me te ontwikkelen op het gebied van html, css en php. Doordat de website van februari t/m oktober niet relevant was fungeerde deze als ideale playground.

PHP MySQL

Italo

Keukenhulp
Mrt 2016 - Mrt 2018

Bij Italo bood ik ondersteuning in de Italiaanse keuken, zoals het klaarzetten van het keukengerei, voorbereiden van ingrediënten, afwassen en schoonmaken.

Oase Veldhoven

Webmaster
Jun 2017 - Dec 2020

Bij Oase Veldhoven, een geloofsgemeenschap in Veldhoven, heb ik als vrijwilliger de website verbeterd en bijgehouden. Daarna heb ik deze overgedragen aan een nieuwe webmaster op een manier waarop deze gemakkelijk content kon aanpassen en toevoegen zonder veel technische kennis. Zo heb ik o.a. een simpele WordPress plugin gebouwd waarmee de agenda makkelijk te beheren is, en een widget dat altijd de meest relevante evenementen toont.

PHP WordPress

Jumbo Veldhoven

Vakkenvuller
Aug 2015 - Apr 2016